Ældrehjælp med fast plejepersonale

Vi hjælper dig med de daglige gøremål

Har du eller en af dine nærmeste svært ved at varetage fysisk krævende opgaver med rengøring, indkøb, madlavning og lignende? Så tilbyder vi ved Alta Pleje en ældrehjælp, der sørger for alt det, du har brug for. Vi sørger for at sende den samme gruppe af plejere ud til at hjælpe dig, når du har brug for det, så det er et begrænset antal mennesker, du skal møde og lære at kende.

​Vi tilbyder vores ældrehjælp i hele Ballerup om omegn. Vi er utroligt fleksible, hvilket betyder, at vi hjælper med præcist de ting, du ønsker og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Vi skræddersyer din ældrehjælp til dine behov

Det kan være meget forskelligt, hvad den enkelte borgers behov for ældrehjælp består af. Vi tilbyder derfor et bredt udvalg af ydelser i vores ældrehjælp, og så kan den enkelte ældre få lov til selv at bestemme, hvad der skal hjælpes med.

Vi kan hjælpe med opgaver som indkøb, rengøring, madlavning, personlig pleje, tøjvask, opvask og meget andet. Vores personale er desuden venlige, smilende og omsorgsfulde, og de er derfor aldrig blege for en god sludder eller en anden hyggelig stund, når de er på besøg for at hjælpe med praktiske gøremål.

Det kan være grænseoverskridende at få ældrehjælp. Både i forhold til at indse, at man har brug for hjælp, og i forhold til at invitere fremmede mennesker ind i sit hjem. Med vores imødekommende og omsorgsfulde tilgang ønsker vi at gøre hele processen så nem og overskuelig for dig, som overhovedet muligt. Udover hjemmepleje tilbyder vi også rengøring samt omsorg & personlig pleje.

Få hjælpen du har brug for – kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag, hvis du eller en i din familie har brug for ældrehjælp. Vi ser frem til at møde dig og tilbringe mange hyggelige stunder sammen – mens vi hjælper dig med at varetage de daglige gøremål.

Derfor skal du vælge Alta Pleje

Vi kører rundt til kunder i hele København samt store dele af Sjælland

Vi har mulighed for at tilbyde 24-timers døgnvagt til dine kære

Kontakt os for at få en snak om dine behov

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vurderet 5 ud af 5 i rating på Facebook.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt