Omsorg og personlig pleje
​– alle fortjener at føle sig set og hørt

Vi møder dig ud fra dine individuelle behov

Hos Alta Pleje arbejder vi med hjemmepleje, ældrepleje, rengøringsservice og meget andet. Fælles for alt vores arbejde er, at vi altid tager udgangspunkt i dig som person, vi hjælpers behov og ønsker at udvise omsorg. Vi mener nemlig, at alle fortjener at føle sig set, hørt og mødt med imødekommenhed, venlighed og ikke mindst omsorg.

​Hvis du føler dig ensom og mangler omsorg, eller hvis du frygter, at en af dine nærmeste føler dette, så vil vi med glæde hjælpe til. Vi tilbyder vores forskellige omsorgsfulde ydelser til alle som har brug for det i Ballerup og de omkringliggende områder.

Hvad er omsorg?

Det giver måske sig selv for mange, men vi mener, at det giver mening nogle gange at stoppe op og spørge sig selv: hvad er omsorg? Og hvordan viser jeg omsorg over for andre, der har brug for det?

Det er med udgangspunkt i disse spørgsmål, at vi ved Alta Pleje arbejder. Det betyder, at vi både arbejder med omsorg i forhold til hver af de ydelser, vi tilbyder, men også at vi ønsker at være omsorgsfulde over for den enkelte person, hver gang vi er ude ved dem.

På den måde udviser vi omsorg ved at hjælpe med rengøringsopgaver, yde privat hjemmepleje eller tilbyde ældrehjælp. Men vi udviser også omsorg ved at være spørgende, imødekommende og venlige, når vi går rundt og gør rent, hjælper med at komme i bad eller handler ind sammen.

Kontakt os hvis du eller en du har nær mangler omsorg og pleje

Hvis du selv eller en i din nærmeste familie mangler hjælp, pleje og ikke mindst omsorg, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har døgnvagter siddende dag og nat, så hos os kan du ringe ind, lige præcis, når du har brug for det.

Derfor skal du vælge Alta Pleje

Vi kører rundt til kunder i hele København samt store dele af Sjælland

Vi har mulighed for at tilbyde 24-timers døgnvagt til dine kære

Kontakt os for at få en snak om dine behov

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vurderet 5 ud af 5 i rating på Facebook.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt