Praktisk hjælp

Vi tilbyder støtte i eget hjem for borgere med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, samt sociale problemer. Vi skal tilbyde hjælp, omsorg eller støtte, samt optræning og hjælp til udvikling af færdigheder til borger, der har behov, herfor på grund af betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer, jf. servicelovens §85.

Vi varetager opgaver, såsom medicinadministration, støttestrømper, personlig pleje (nedre-ovre hygiejne), mundhygiejne, påklædning og afklædning. I forhold til praktisk hjælp tilbyder vi hjælp til daglige gøremål såsom indkøb, rengøring, tøjvask, anretning af mad, hvad der ellers er behov for hjælp/støtte, jf. servicelovens § 83.

Vi disponerer, kommunikerer og løbende dokumenterer vedr. den visiterede og udefra dette vil vi planlægge og levere hjælp og andre forhold, der har betydning for den enkelte borgers behov. Vi, som sundhedspersonale er forpligtet til at dokumentere alle ydelser der bliver visiteret i forhold til forværringer eller forbedringer.

Derfor skal du vælge Alta Pleje

Vi kører rundt til kunder i hele København samt store dele af Sjælland

Vi har mulighed for at tilbyde 24-timers døgnvagt til dine kære

Kontakt os for at få en snak om dine behov

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vurderet 5 ud af 5 i rating på Facebook.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt