Vikarservice til pleje af ældre

Vi hjælper jer med at varetage jeres plejende opgaver

Ved Alta Pleje tilbyder vi selv privat hjemmepleje og ældrehjælp med vores omsorgsfulde og kompetente personale. Vi ønsker dog også at hjælpe andre – offentlige såvel som private hjemmeplejere – med at varetager deres opgaver. Derfor tilbyder vi også vores dygtige medarbejderes arbejdskraft med en vikarservice, som hjælper dér, hvor der er brug for det.

​Leder du efter en vikar, der kyndigt og professionelt kan hjælpe dig med alle former for ældrepleje, så er vores vikarservice den helt rigtige for dig. Vi kan sende vikarer ud til plejehjem og private hjem i Køge, Ballerup og resten af København.

Følg med arbejdsbyrden med vores vikarservice

Ved Alta Pleje arbejder vi altid med udgangspunkt i omsorg, og hvordan vi kan udvise omsorg over for alle, der har brug for det. Vores personale er derfor nøje udvalgt og uddannet, så de alle kan levere en enestående og personlig service, hver gang de står over for en ny person, som har brug for hjælp og pleje. 

Du kan derfor trygt benytte dig af vores vikarservice, hvis du og dine medarbejdere til dagligt har svært ved at følge med arbejdspresset. Det gælder uanset, om I er en offentlig institution, som er ramt af sygemeldinger, eller I er en privat virksomhed, der tilbyder hjemmepleje, og ikke kan følge med den store efterspørgsel.

Vi sidder klar i døgndrift, og vi har medarbejdere til rådighed 24 timer i døgnet. Hvis der opstår et akut behov for en vikar til din ældrepleje, så er vores vikarservice klar til at dække dig ind – og passe på de borgere, du har ansvaret for.

Få hjælp til at varetage dine vigtige arbejdsopgaver

Hjemme- og ældreplejen er en af de vigtigste samfundsopgaver, der overhovedet er. Det er derfor også vigtigt, at der bliver taget godt og kompetent hånd om denne. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at følge med arbejdspresset.

Med vores vikarservice er vi klar til at hjælpe dig.

OBS! Alta Pleje yder vikarydelser til plejecentre, kommunal hjemmepleje og privat hjemmepleje.

Vi er bekendt med hurtige levere af vikar.


Ring til os på 42 36 38 65 for at høre nærmere.

Derfor skal du vælge Alta Pleje

Vi kører rundt til kunder i hele København samt store dele af Sjælland

Vi har mulighed for at tilbyde 24-timers døgnvagt til dine kære

Kontakt os for at få en snak om dine behov

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vurderet 5 ud af 5 i rating på Facebook.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt