Privat rengøring med tilpassede løsning

Vi rengør hjemme ved dig – ud fra dine behov

Har du svært ved at finde tid til rengøring i en travl hverdag, hvor du skal passe dit arbejde, sørge for børnene og gerne vil have tid til familiehygge? Eller har du fysisk svært ved selv at varetage rengøringsopgaver derhjemme? Så hjælper vi ved Alta Pleje dig gerne. Vi tilbyder privat rengøring for familier, pensionister og mange andre.

​Vi kører rundt omkring hele København og hjælper med rengøringsservice. Vi har aftaler med kunder i hele Ballerup-området, og vi er også klar til at komme hjem til dig. Vi hjælper med præcist den rengøring, som du har brug for – så du får mere tid og overskud i din hverdag.

Rengøring der får din hverdag til at hænge sammen

Uanset om du ønsker en fast aftale om en ugentlig rengøring, eller om du blot skal bruge vores hjælp til en enkelt, dybdegående hovedrengøring, så kan vi hjælpe dig. Vi tilpasser vores rengøringshjælp til dine behov, og vi kommer derfor også forbi, når det passer dig.

Med vores privatrengøring ønsker vi at få din hverdag til at hænge sammen, give dig mere overskud og sikre dig et smukt og rent hjem – altid. Vi mener, at alle fortjener at have et pænt og ordentligt hjem. Det gælder også, hvis man som en ældre person ikke længere har det fysiske overskud til at gøre grundigt rent jævnligt. Vi kan derfor også hjælpe med privat rengøring i forbindelse med vores omsorgsfulde hjemmepleje.

Kontakt os og få en pris på privat rengøring hjemme ved dig

Vi kan hjælpe med privat rengøring af alt fra store villaer til mindre lejligheder og ældreboliger. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på rengøring, eller vil du allerede nu booke os til at komme hjem til dig? Så kontakt os i dag, og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os

Derfor skal du vælge Alta Pleje

Vi kører rundt til kunder i hele København samt store dele af Sjælland

Vi har mulighed for at tilbyde 24-timers døgnvagt til dine kære

Kontakt os for at få en snak om dine behov

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vurderet 5 ud af 5 i rating på Facebook.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt