Om Alta Pleje

Alta Pleje er der for dig, som ønsker at modtage personlig hjemmepleje, hvor du bliver hørt og plejet efter ønsket behov​

Alta Pleje er en virksomhed, der yder privat hjemmepleje, herunder personlig pleje, sygepleje og praktisk hjælp. Hos Alta Pleje tager vi hånd om borgerens behov – intet andet er nemlig vigtigere. Vi er et stærkt team med 23 års erfaring – vores faglighed gør os i stand til at indfri borgerens behov på pædagogisk vis. Vi er enormt stolte over at levere privat hjemmepleje med afsæt i Hjerte, Respekt, Smil, Tryghed og ikke mindst høj Faglighed.

Vi er her for borgerne – og kun sammen kan vi gøre en forskel!

​Vores værdier er:

  • Omsorg
  • Omhu
  • Respekt
  • Velvære
  • Glæde
  • Nærvær
  • Tillid
  • Livskvalitet
  • Anerkendelse

Vi mener, at den rigtige professionelle hjælp og pleje kun har værdi, hvis den er fyldt med varme, omsorg og respekt​

Derfor kan du, som vores borgere være 100% sikker og tryg på at få den bedste service, hele døgnet. Vi hos Alta Pleje har en professionel tilgang og at alt det praktiske fungerer. Det handler også om hvordan kemien er mellem mennesker. Det er vigtigt at I, som borger føler sig tryg og har tillid til vores hjemme hjælpere, der kommer i dit hjem. Vi er derfor yderst opmærksomme på, at du får den rette hjælper, hos dig!

Læs om vores services

Læs om tavshedspligt

Ansættelsesforhold

Vi har overenskomst-samarbejde med FOA. Løn gives i henhold til kvalifikationer. Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest.

Vi kører i hele København og på store dele af Sjælland

Vi kører hver dag ud til glade borgere og plejecentre i hele København samt på store dele af Sjælland. På nuværende tidspunkt hjælper vi bl.a. i følgende kommuner: København, Hellerup, Birkerød, Nærum, Virum, Gentofte, Stevns, Borup, Køge, Solrød, Roskilde og i flere kommuner på Vestegnen.

Derfor skal du vælge Alta Pleje

Vi kører rundt til kunder i hele København samt store dele af Sjælland

Vi har mulighed for at tilbyde 24-timers døgnvagt til dine kære

Kontakt os for at få en snak om dine behov

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vurderet 5 ud af 5 i rating på Facebook.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt